Leon - Reisverslag uit León de los Aldamas, Mexico van Piet Vis - WaarBenJij.nu Leon - Reisverslag uit León de los Aldamas, Mexico van Piet Vis - WaarBenJij.nu

Leon

Blijf op de hoogte en volg Piet

29 Augustus 2014 | Mexico, León de los Aldamas

Zo vandaag de laatste etappe voor voor een paar dag nu 4 dagen rust zo zal het lijf goed doen !
Was een mooie wandeling naar Leon , mooi weer en niet te warm 22 km
Nu in Leon afscheid genomen van mijn wandelmaatje Ayse .
Moet maandag weer aan de slag in Graz !
Afscheid nemen blijft toch een zwak punt van mij maar ik denk dat 't bij mij hoort (weet ik wel zeker)
Mooie stilten en goede gesprekken met haar gehad was en is waardevol!
Nu lekker een biertje en eten met de vaste wandelgroep die langzaam komt binnendruppelen in de Albergue in Leon.
En dan wachten op Sulima Lidy en André en dan verder wandelen zonder rugzak !
Hasta luego

• 29 Augustus 2014 - 22:47

Corry Holtkamp:

Piet je verheugde je op deze stopplaats van wege deze prachtige katedraal,en hij ziet er erg indrukwekkend uit rust even lekker uit voor de hereniging met sulima en andre en lidy en een goede reis de volgende weken martin en corry

• 29 Augustus 2014 - 23:10

Annet Vis:

Hallo Ome Piet,
    De foto is mooi, ook al binnen geweest?
    Geniet van de vrije dagen. En donderdag weer met frisse moed verder met ome Andre.
    Alvast een goed weekend.
    Groeten van ons,
    Annet.

• 30 Augustus 2014 - 12:42

Corrie Koene:

Ha Piet,
    Donderdag van vakantie thuisgekomen en vanmorgen je verslagen gelezen. Ik ben zeer onder de indruk, wat een belevenis moet dat zijn.
    Dit is wel wat anders dan op vakantie gaan. En wat andere dimensie.
    Geniet er van.
    Liefs van ons, Gerard en Corrie

• 30 Augustus 2014 - 19:20

Elly & Gerard Wiegmann:

Hoi Piet,
    Beetje sombere middag bij ons Excelsior, maar wel je broertje gesproken. Die liep rondjes rond het veld of hij de 4-daagse aan het lopen was. Volgens mij is hij in bloedvorm en zal het voor jou een hele dobber worden om hem bij te blijven (geintje). Hij ziet er net zo naar uit als jij, dus benut deze dagen echt om je rust te nemen en te genieten. Wij verdwijnen nu even van het scherm maar blijven jullie natuurlijk wel volgen. Nog veel succes en fijne dagen met de familie.

Elly & Gerard